WINKELMANDJE
ITEMS 0
SUBTOTAAL €
0,00
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze winkel in Valkenswaard

 

 

In onze gezellige winkel in het hartje van Valkenswaard kun je jouw grote vriend volledig in de watten leggen. Je vindt hier alles voor je kat, hond, knaagdier, vissen, reptielen en ook voor de vogels binnen én buiten hebben wij een groot assortiment, want deze mogen niet vergeten worden.

 

 

 

 

 

Je weet natuurlijk als geen ander dat jouw pluizenbol als een ware koning(in) behandeld dient te worden. We geven je dan ook met liefde het beste advies in de winkel.

Want wat zijn de beste brokken voor jouw kat of hond? En op welk stro ligt jouw konijn nu het beste? Door ons aanbod van diverse topmerken weet je zeker dat jouw huisdier niets tekort komt. En dat natuurlijk tegen de scherpste prijzen!

 

 

 

 

Speciale wensen, problemen met je huisdier(en) of juist een bijzondere gebeurtenis om te vieren? Daar kunnen wij je zeker bij helpen en van goed advies voorzien, om zo samen te zorgen voor blije en gezonde huisdieren. Zo krijgt zowel de baas als het huisdier een goed gevoel. Je bent van harte welkom in onze winkel en snuffel alvast eens rond op onze webshop. Je vindt er regelmatig de allernieuwste producten en altijd leuke aanbiedingen. Ons deskundige personeel staat altijd klaar om te assisteren. Breng gerust jouw huisdier mee, deze is altijd welkom.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen of kom gewoon gezellig een keertje langs in Valkenswaard!

 

 

 

 

Openingstijden    
Maandag 13:00 - 18:00  
Dinsdag 09:00 - 18:00  
Woensdag 09:00 - 18:00  
Donderdag 09:00 - 18:00  
Vrijdag 09:00 - 18:00

 

 

Zaterdag 09:00 - 17:00